Milieuzaken:
feiten, getallen en opinies

Boomplantcertificaat-cadeau

U bent hier: inhoudsopgave - boomplantcertificaat-cadeau
Afkorting of begrip onbekend ? Raadpleeg ons milieuwoordenboek !
Google
 
Web www.hugovandermolen.nl

Zoekt u een origineel cadeau? Wellicht is dan een boomplantcertificaat van ons ArBolivia plantagebosbouwproject interessant voor u? In de bijlage vindt u ons voorstel.

Voor meer informatie over ons ArBolivia plantagebosbouwproject kunt u terecht op onze website. Hierop vindt u ook enige korte films over het project. Ook kunt u een kijkje nemen op de website van ArBolivia. Hierop vindt ook een google maps applicatie waarmee u kunt inzoomen op de percelen waar de ArBolivia bomen worden geplant.

Draagt u ons initiatief een warm hart toe, stuur dit bericht dan door naar uw familie, vrienden, kennissen en andere relaties.

Wilt u liever ons project steunen met een sociale, groene en tegelijkertijd winstgevende investering? Dat kan, u kunt dan inschrijven op de plaatsing van certificaten van aandelen in ons participatiebedrijf Sicirec Project Finance N.V. (SPF).

Bent u geïnteresseerd in een deelneming in SPF, laat ons dat dan weten middels een emailbericht. Deelnemen kan vanaf € 5.000.

SPF is speciaal opgezet voor de financiering van de Sicirec projecten en neemt deel in Sicirec Bolivia S.A. Nadere informatie voor investeerders over het ArBolivia project vindt u op onze website. Onderaan de algemene projectpagina treft u onder andere een koppeling naar de algemene ArBolivia projectpresentatie.

Sicirec CEO drs. Popko P. van der Molen omhelst boom

Met vriendelijke groeten,

Sicirec Group B.V.


U bent hier: inhoudsopgave - boomplantcertificaat-cadeau
Google
 
Web www.hugovandermolen.nl

Deze website is een activiteit van Van der Molen Financial Services, Copyright 2007 e.v.

Mail ons uw commentaar, aanvullingenen en correcties !